Naš cilj je da pobedimo sve tri utakmice do kraja kvalifikacija. Idemo korak po korak i sada je fokus na Luksemburgu, rekao je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković uoči sutrašnje utakmice protiv Luksemburga u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru.

„Svaki meč je različit od prethodnog, nikada ne možete da odigrate dve iste utakmice. Pretpostavljam da će biti i drugačiji timovi, ali važno je da mi imamo svoj cilj. Prvo Luksemburg, pa Azerbejdžan i tako dalje“, izjavio je Stanković na konferenciji za medije.

Povezana vest:  Ben: Neverovatna noć, vratili smo se iz mrtvih

Stojković je naglasio da će Srbija nastaviti da igra napadački fudbal.

„Smatram da je to fudbal koji ljudi vole da vide, ali i ja kao trener želim to da gledam kada sam na klupi. Važno je da su igrači to prihvatili, vidim da uživaju u fudbalu, to mi je najvažnije. Tako ćemo i nastaviti“, kazao je on.

Povezana vest:  Ožegović: Mnogo mi znači gol, pokazali smo da vredimo

Selektor je istakao i da je potpuno fokusiran na svoj tim, ali da svakako ima osnovne informacije o protivniku.

„To više nije isti tim kao pre 15-20 godina. Onaj ko misli da će to biti lagana utakmica, imaće problema. Mi ovu utakmicu shvatamo najozbiljnije moguće, respektujemo Luksemburg, ali verujemo u sebe. Imaju nekoliko odličnih igrača, Sebastijan Til je jedan od njih, ali ćemo se potruditi da mu ne damo šansu da postigne pogodak kao Real Madridu“, zaključio je Stojković.

Povezana vest:  ENGLESKA LIGA, Rezultati utakmica 25. kola i tabela

Utakmica između Luksemburga i Srbije igra se sutra uveče od 20.45 sati.

PHOTO: Milos Tešić/ATA Images