aleksandar_stanojevic_par_bra_1Stanojević strašno razočaran ponašanjem Moreire

 

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je „strašno razočaran“ samovoljnim napuštanjem kluba Almamija Moreire, ali je istakao da crno-beli „mogu bez svakoga“.

-Strašno sam razočaran, jer sam imao dogovor sa Moreirom da ostane ako ne nađe klub do početka priprema. Očekivao sam da će, kao veliki partizanovac i ljubimac navijača, poštovati dogovor, a ne da nas ostavi na cedilu. Sada smo dovedeni u nezgodnu situaciju, ali Partizan može bez svakoga, pa i Moreire – preneo je klupski sajt trenerove reči.

Povezana vest:  Dunga: Ne možemo promeniti prošlost

Moreira je napustio klub tokom priprema u turskom gradu Antalija. On nikome nije rekao da odlazi, a ekipu je napustio neposredno pre popodnevnog treninga, iako je ujutru normalno trenirao.

Koordinator za sportska pitanja Partizana Almami Moreira rekao je da je „neprijatno iznenađen“ odlaskom Portugalca bez dozvole, kao i da ovaj vezni igrač nikoga nije obavestio o svojoj odluci.

Povezana vest:  Jovetić: Srećan sam zbog ostanka u Fiorentini

-Nikoga nije obavestio o svojoj odluci da namerava da napusti hotel. Svi igraču su veoma razočarani potezom saigrača i ne mogu da veruju da je tako nešto mogao da uradi. Niko od nas nema informaciju kuda se zaputio – rekao je Nađ.

Dalji postupci Partizana još nisu poznati, ali će ih biti.

Povezana vest:  Gradonačelnik Manauša ismejao britanske tabloide

-Trener Stanojević će se konsultovati sa ljudima iz kluba i preduzećemo odgovarajuće korake – rekao je Nađ.

PHOTO: ataimages.rs