sergio_agueroTotenhem ponudio 45 miliona evra za Aguera

 

Od 2006. godine je Sergio Aguero, 22-godišnja zvezda argentinskog fudbala, igrač madridskog Atletika i ponos tamošnjih navijača. Tada je Aguero napustio domovinu i matični klub Independiente.

Ali, dosta dugo traje i presing jakih evropskih klubova na Atletiko u vezi Aguera, pa su tako na vrata kluba s Visente Kalderona kucali predstavnici Intera, Juventusa, Liverpula i Čelszija, a sada je došao red i na Totenhem.

Povezana vest:  Poraz mlade reprezentacije Srbije od Uzbekistana

Ostrvski mediji su prošle nedelje pisali o odlasku Harija Redknapa, trenera Totenhema u Madrid, ali tada je rečeno da je Redknap otišao da „vidi Forlana“. S obzirom na nove natpise istih medija izgleda da je Redknap gledao – Aguera.

Prošle sedmice se pisalo i o ponudi Čelzija za Aguera i drugog igrača Atletika, Urugvajca Diega Godina, koja je navodno iznosila 50 miliona engleskih funti. Ali, ta je cifra odbijena od strane madridskog kluba.

Povezana vest:  Šesti „BELhospice" humanitarni turnir u fudbalu u korak sa Svetskim fudbalskim prvenstvom

Totenhem ne zanima odbrambeni igrač Godin već samo Aguero i za njega su spremni dati 45 miliona evra. Ponuda je službena i već stoji na stolu klupskih odaja Atletika, a čeka se valjda reakcija njihovih čelnika.