harry redknappRedknap: Prodaja Bejla značila bi da Totenhem nije ambiciozan

 

-Eventualni odlazak Gereta Bejla iz Totenhema bio bi pokazatelj da klub nije dovoljno ambiciozan – kaže menadžer Spursa Hari Redknap.

O mogućem transferu Gereta Bejla priča se nadugačko i naširoko, ali Redknap uporno vrti priču kako ga klub ne namerava prodati.

-Ne želimo da ga prodamo, time bismo odaslali loš signal o ambicijama našeg kluba. Sećam se kada je Vest Hem prodao Rija Ferdinanda. To je bio početak kraja tog kluba, zar ne?  Nakon Ferdinanda je otišao Frenk Lampard, pa Džo Kol. Verovatno su pomislili kako je klub potpuno bez ambicija, pa su otišli. Ne bih voleo da se nešto slično dogodi nama s Bejlom –  izjavio je Redknpp za Absolute Radio.

Povezana vest:  Remi Arsenala, poraz Totenhema od Vest Hema

-Moramo Bejla zadržati u klubu što je duže moguće, te oko njega graditi ekipu. Trenutno ima problema s leđima, što nas malo brine. Ali, trebao bi se brzo vratiti. Odličan je momak, boljeg ćete teško pronaći. Koliko je samo napredovao u zadnjih 18 meseci. Imao je onaj grozni niz od 26 utakmica u našem klubu u kojima ekipa nije ostvarila ni jednu pobedu. Ne kažem da je on za to kriv, ekipa je tada igrala mizerno. Ali, uspeo je proći kroz to i sada je veličanstven igrač – kaže Redknap.

Povezana vest:  Jagodina u trci za Evropu, Rad ispratio Borac u Drugu ligu