harry redknapp

Redknap: Ako je Džeko tako dobar, zašto košta samo 27 miliona funti?

Među brojnim pohvala koje svakodnevno sipa na račun svojih fudbalera, menadžer Totenhema bacio je oko i u dvorište suparnika. Pod lupom mu se našao novi napadač Mančester Sitija Edin Džeko.

Ljubomorno je Redknap priznao kako bi voleo da je on uspeo da dovede Džeku iz Volfsburga. Tvrdi, međutim, da mu se 27 miliona funti, koliko je Siti navodno platio nemačkom klubu, čini premalo.

Povezana vest:  JELEN SUPER LIGA, Rezultati, strelci i tabela šestog kola Super lige Srbije

-Svi govore o Džeki, a ako je tako dobar kao što svi govore, onda se čini prilično jeftinim, zar ne – upitao se Redknap.

-Razgovarao sam sa Stivom MekKlarenom koji mi je rekao da je Džeko fantastičan. Razgovarao sam s Markom van Bomelom koji tvrdi da je Džeko klasa za sebe. Video sam i Jensa Lemana koji kaže da je Džeko bio ubedljivo najbolji napadač u Nemačkoj. Odjednom se 27 miliona čini jeftinom cenom za njega – dodaje menadžer Spursa.

Povezana vest:  Janka najbrži u spustu za superkombinaciju u Vengenu

Redknap je priznao da je svojevremeno i sam hteo da kupi Džeku, ali je Volfsburg za njega tražio 50 miliona funti.

-Bio nam je preskup, a sada se odjednom čini jeftinim. Osamdeset miliona funti za Ronalda nije mnogo, zar ne? Pa, koliko onda vredi Messi – milijardu? – retorički je na kraju upitao Redknap u svom stilu.

Povezana vest:  Lev: Da ispratimo lošu godinu dobrim rezultatom