ZVEZDA-SPARTAK

PRIPREME ZVEZDE U ANTALIJI

Stevan Reljić: Nema više preskakanja igre

 

Bilo je pravo uživanje gledati Zvezdinu igru u prvih 45 minuta meča protiv Spartaka iz Trnave. Prisutnima na terenu hotela Kalista bilo je sasvim jasno da je to ta igra koju traži trener Robert Prosinečki, da je to igra koju bi naš tim trebao da forsira na proleće.

Povezana vest:  Morati: Gasperini ostaje trener, za sada

– Odigrali smo dva različita poluvremena. U prvom smo bili odlični, napravili smo dosta akcija, bili smo pravi. U drugom smo malo splasnuli, ali to nije nerazumljivo – još smo u jakom trenažnom procesu. Igramo pas igru koju šef trži od nas. Nema više preskakanja igre, već pasom dolazimo do gola. Počeli smo to da usvajamo. U ovom trenutku su nam noge teške, pa malo grešimo, ali verujem da će sve doći na pravo mesto, pogotovo kada se malo spusti nivo treninga – kaže bek crveno-belih Stevan Reljić.

Povezana vest:  JELEN SUPERLIGA, Kuzeljević: Moramo da igramo hrabro

Borba za dresove je potpuno otvorena kod trenera Roberta Prosinečkog.

– Svi smo krenuli od nule, niko nije povlašćen, borimo se kroz svaki trening i svaki trening je prilika da napredujemo. Što se mene tiče,  polako dobijam šansu, pokušavam da je iskoristim na pravi način i nadam se da ću u predstojećoj polusezoni biti u svom najboljem izdanju – rekao je Reljić.

Povezana vest:  Inter pobedio Đenovu, Fiorentina ubedljiva