Fudbalski klub Crvena zvezda nastavlja, zajedno sa beting partnerom kompanijom “Mocart” sa akcijom “Novi dresovi za nove šampione”. Ovog puta smo poklonili najnoviju garnituru opreme FK Šumadija iz Kraljeva, a kako je izgledala sama ceremonija dodele dresova našeg kluba možete pogledati u novom izdanju emisije “Tema dana”.

Crveno-bela delegacija u saradnji sa kompanijom „Mocart“ je posetila Kraljevo, tačnije selo Šumarice, i podelila dresove Fudbalskom klubu Šumadija. Igrači koji nastupaju za lokalni klub i takmiče se u Gradskoj ligi Kraljevo grupa “Morava” su iskazali veliku radost, ali i poštovanje, zbog posete Crvene zvezde njihovom sportskom igralištu.

Povezana vest:  Batista želi pobede na Kupu Amerike i SP 2014. u Brazilu

Predstavnike našeg kluba je dočekao veliki broj zaljubljenika u crveno-bele boje, naročito onih najmlađih navijača koji su uvek veliki vetar u leđa našim prvotimcima. Takođe, pored podele dresove, fudbaleri Šumadije i svi prisutni su mogli da se fotografišu sa peharima namenjenim osvajaču nacionalnog prvenstva, kao i Kupa Srbije što je probudilo posebne emocije svih zvezdaša.

Povezana vest:  Slavko Gak: Netačna izjava Vujoševića, usvojen plan za pumpu

Kako je izgledala dodela dresova, koliku je radost izazvala poseta voljenog kluba, ali i brojne druge zanimljive detalje možete pogledati u novom izdanju emisije „Tema dana“.

Crvena zvezda će i u narednom periodu nastaviti sa akcijom dodele najnovije sportske opreme klubovima koji se takmiče u nižim rangovima, a ono što je potrebno jeste da timovi učlane minimum dvadeset članova u naš klub. Zato vas pozivamo da se učlanite i budete deo velike zvezdaške porodice.

Povezana vest:  Tončev: Odlazim jer ne želim da učestvujem u farsi

Foto: FK Crvena zvezda