Fudbaleri FK Crvena zveda u nedelju od 18 časova i 30 minuta na stadionu Rajko Mitić igraju protiv Voždovca i na tom meču će imati priliku da osvoje 33, odnosno petu uzastopnu šampionsku titulu, a ulaz na ovu utakmicu biće besplatan. Pripreme za utakmicu su u punom jeku, a nova epizoda emisije Tema dana donela nam je zanimljivu priču o tome kako je prošlo deljenje letaka na kojima se nalazio poziv za dolazak na utakmicu.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA SP 2014, Levin: Škotska je mogla da se nađe u težoj grupi!

Marketing Crvene zvezde već danima vredno radi na akcijama u kojima poziva navijače da u što većem broju dođu na stadion i podrže izabranike Dejana Stankovića, kojima će biti potreban bod da dođu do glavnog cilja, zacrtanog pred početak sezone, pete uzastopne titule šampiona Srbije.

Do sada ste imali priliku da vidite bilborde u našem glavnom gradu koji vas podsećaju da ne propustite spektakl u nedelju, znakove na kojima je upisana kilometraža do najvećeg stadiona u Srbiji, pozivali su vas i omladinci, koji su već postali šampioni u svom uzrastu. Ovoga puta naš marketing tim je došao kod vas lično i u poštanskom sandučetu ostavio pozivnice za poslednju prvenstvenu bitku u nedelju. Ovu interesantnu epizodu možete pogledati na Zvezda TV-u i na jutjub kanalu Zvezda TV.

Povezana vest:  Leonardo traži ravnotežu napada i odbrane

Klub još jednom poziva sve navijače Crvene zvezde da obezbede svoj barjak, kako bi bili deo spektakla u režiji našeg kluba. Barjaci koji će se prodavati po ceni od 500 dinara u Red Star šopu, kao i na dan utakmice, izrađeni su po motivima Crvene zvezde, prednjače boje našeg kluba, a na određenim barjacima nalaze se i motivi glavnog grada Beograda, kao i godina nastanka kluba čiji stadion nosi ime Rajko Mitić.

Povezana vest:  Golman Perić novo pojačanje Jagodine

Foto: FK Crvena zvezda