robert_prosinecki_cz_uni

PRIPREME ZVEZDE U ANTALIJI

Prosinečki: Bio je ovo čvrst meč!

 

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su danas bez golova sa rumunskom Univerzitateom u pripremnoj utakmici na pripremama u Antaliji, u Turskoj. To je bila četvrta utakmica crveno-belih na pripremama i drugi remi. Zvezda je nerešeno odigrala sa B timom Šahtjora, pobedila je Spartak iz Trnave sa 2:1, a izgubila od Toronta sa 0:1.

Povezana vest:  Novi peh za Partizan, Ostojić slomio nogu

Najozbiljniju priliku u prvom poluvremenu Zvezda je imala u 34. minutu, ali je šut Ognjena Koromana odbranio golman Univerzitatee.  U drugom poluvremenu Entoni je ponovo mogao da postigne gol, ali je

posle udarca glavom lopta za malo otišla pored stative. Do kraja utakmice ekipe su napravile još po dve prilike.

-Bio je ovo veoma čvrst meč. Pokazali smo neke dobre stvari, ali i neke na kojima treba još da radimo. Momci su se trudili, imali šanse, naročito u drugom poluvremenu i možda smo mogli i da pobedimo. Zabrinjavaju me prekidi, posle takvih situacija rival je imao dva zicera – rekao je trener beogradskog tima Robert Prosinečki.

Povezana vest:  Rajevac: Esjen je potreban Svetskom prvenstvu

Crvena zvezda je počela utakmicu u sastavu Bajković, Mikić, Adi, Ćosić, Tošić, Isah, Evandro, Koroman, Borha, Lazović, Kaluđerović. Igrali su još Ignjatijević, Trifunović, Jevtić, Perović, Mijailović, Vešović, Bogdanović, Stojković.