BOJA-2

Boja tvrdi da se Partizan poneo nekorektno prema njemu

 

Napadač Partizana Pjer Boja optužio je danas taj klub da ne želi da ga pusti bez obeštećenja od 350.000 evra iako je, kako je naveo Kamerunac, uprava obećala da će mu omogućiti da slobodno ode iz Beograda.

Boja i funkcioner Partizana, Darko Grubor i Albert Nađ po završetku jesenjeg dela sezone nisu uspeli da dogovore produženje postojećeg ugovora.

Povezana vest:  Vladan Lukić: Prosinečkom se niko nikada nije mešao u posao

-Razišli smo se uz usmeni dogovor da ću dobiti svoje papire, u narednih par dana… Na dan polaska za Francusku odlazim u klub da uzmem papire, a odgovor je bio da ću ih dobiti ako klub koji me angažuje uplati uložen novac u mene. Složio sam se, jer nije u redu da klub bude na gubitku zbog lose procene pojedinaca. Otišao sam za Francusku uz uveravanje da će mi poslati papire – naveo je Boja u saopštenju dostavljenom medijima.

Povezana vest:  Kuzmanoski: Učinićemo sve da dođemo do cilja

-Nova situacija, klub traži 350.000 evra od mog budućeg kluba. Sve to je zato što su čuli da treba da igram u Kataru. Naravno, moji pregovori su propali i ja sam na ulici bez posla – naveo je Boja, koji tvrdi i da je Partizan od letos u njegovo angažovanje uložio ukupno 25.000 evra.

Boja je podsetio da je letos, po dolasku u Partizan, raskinuo ugovor sa Grenoblom na svoju štetu.

Povezana vest:  UEFA FUTSAL EURO 2016, Kocić: Za ovo se živi, ponosan sam na saigrače

-Odrekao sam se svih zarada zbog igre u FK Partizan, iako su ta primanja obezbeđivala novac za moju budućnost. Albertov poziv sam prihvatio bez dvoumljenja. Smatrao sam to kao dužnost i obavezu da pomognem klubu – istakao je on.

Kamerunski internacionalac je u prethodnih šest meseci za Partizan odigrao sedam prvenstvenih utakmica i postigao tri gola.