nikola_ignjatijevic

Ignjatijević: I Vladimir Petrović pomogao u transferu

 

Fudbaler Crvene zvezde Nikola Ignjatijević rekao je danas da je veliki utacaj na njegov prelazak u Politehniku imao i selektor Srbije Vladimir Petrović. Ignjatijević će u klubu iz Temišvara igrati na šestomesečnoj pozajmici, uz mogućnost da na kraju sezone produži saradnju s rumunskim klubom.

-Posle završetka prvenstva pregovaraćemo o produžetku saradnje. Politehniku je napustio igrač koji isto igra na poziciji levog beka, a u meni su našli alternativu. Vladimir Petrović, koji je posle Zvezde radio u Temišvaru, nahvalio me je i sigurno da je njegova ocena imala uticaj – rekao je Ignjatijević.

Povezana vest:  Sise karijeru nastavlja u Kvins Park Rendžersu

-Zahvalio bih i ljudima iz Zvezde, posebno onima iz sportskog sektora, jer da nije bilo njih možda ne bi ni došlo do realizacije transfera – dodao je Ignjatijević.

Ignjatijević je na „Marakanu“ došao 2009. godine iz Javora, a kaže da će period proveden u Zvezdi pamtiti po „porodičnoj atmosferi i osvojenom Kupu“.

-Robert Prosinečki je trener budućnosti. Odlično prenosi svoje veliko fudbalsko znanje. Dobro radi i verujem da će sve biti kako treba – dodao je Ignjatijević.

Povezana vest:  Sa Pinto napustio Atromitos