david-trezeguet-hercules

Real Sosijedad pobedio Osasunu, Trezege spasio Erkules

Fudbaleri Real Sosijedada pobedili su večeras na svom terenu Osasunu sa 1:0, u meču 23. kola Primere.

Jedini pogodak na meču postigao je Raul Tamudo u 74. minutu i tako omogućio svojoj ekipi da se popne do sedmog mesta na tabeli.

Bivši napadač Crvene zvezde Dejan Lekić igrao je za Osasunu od 46. minuta, ali nije uspeo da pomogne ekipi da se odmakne od zone ispadanja.

Povezana vest:  Varga: Ispunjen je plan u utakmici sa Donjim Sremom

Golovima u finišu meča Erkules je došao do pobede pred svojim navijačima u susretu sa Saragosom, za koju je svih 90 minuta igrao reprezentativac Srbije Ivan Obradović.

Gosti su poveli već u četvrtom minutu, posle preciznog udarca glavom Braulija. Preokret je najavio Fransisko Farinos u 80. minutu, a pobedu domaćinu obezbedio je David Trezege, na asistenciju Farinosa, minut pre kraja utakmice.

Povezana vest:  Nezadrživi Suarez vodio Liverpul do pobede u Stouku

Uzbudljivo je bilo i u Malagi, gde je istoimeni tim gubio na poluvremenu sa 0:2 od Hetafea, ali je uspeo da dođe do boda.

Gosti su poveli golom Mikua u osmom minutu, a prednost je udvostručio Adraian Kalunga u 24. U nastavku meča domaći igrači zaigrali su bolje i golovima Žulija Baptise iz penala u 80. minutu i Rondona u 90. došli do izjednačenja.

Povezana vest:  Vigoreli: Malo verovatno da će Eto zaigrati za Inter

Felipe Saisedo je u 53. minutu iskoristio asistenciju Hiska i doneo pobedu Levanteu na svom terenu u meču sa Almerijom.

U toku je duel Deportiva iz La Korunje i Viljareala, dok se u 21 sat sastaju Espanjol i Real Madrid.