budva_pripreme_001 (2)

Crvena Zvezda u Budvi i Trebinju

 

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak 24. februara odlaze put Budve na pet dana priprema zbog snega i loših vremenskih uslova u Beogradu. Crveno-beli će biti smešteni u hotelu „Splendid“, a treniraće na terenima FK Grbalj.

Put Budve kreću sledeći igrači: Stamenković, Bajković, Ninkov, Reljić, Adi, Ćosić, Vilotić, Isah, Evandro, Kadu, Borha, Jevtić, Koroman, Perović, Mikić, Kaluđerović, Tošić, Mijailović, Milovanović, Vešović, Jeremić i Lazović. Ujedno, na zahtev Roberta Prosinečkog, organizovana je i prijateljska odnosno pripremna utakmica. Protivnik će biti Leotar, a meč će se igrati u Trebinju u nedelju 27. februara u 14,00 časova.

Povezana vest:  Rastali se Katanija i trener Đampaolo

Ova utakmica ima humanitarni karakter jer će sva sredstva prikupljena od ulaznica biti prosleđena 11-ogodišnjem Trebinjcu Ognjenu Gudelju koji se bori sa leukemijom i pomoć mu je preko potrebna. FK Crvena zvezda zato poziva sve svoje navijače iz Trebinja i okoline ali i iz ostalih gradova u okruženju da u nedelju napune stadion Leotara i tako pokažu humanost.

Povezana vest:  BiH slavila u Belfastu na početku Lige nacija

FK Crvena zvezda izražava veliko zadovoljstvo zbog gostovanja u Trebinju jer zna da će to obradovati hiljade navijača crveno belog kluba u tom delu Republike Srpske.