antonio_cassano_acmilan

Antonio Kasano: Kavani ili Ibrahimović? Nemojte se šaliti..,

Milanov napadač Antonio Kasano otvoreno je u intervjuu za Corriere dello Sport progovorio o mnogim zanimljivim temama.

Kassnov Milan u ponedeljak će na San Siru ugostiti Napoli u velikom derbiju 27. kola Serije A. Milan je vodeći na tabeli s 55 bodova, a Napoli ga prati s tri boda manje.

Novinar se drznuo da pita Kassana pitati ko je bolji, njegov saigrač Zlatan Ibrahimović ili Napolijev urugvajski centarfor Edinson Kavani?

Povezana vest:  MOZZART ZLATNA LIGA, Telus AD šampion četvrti put zaredom

-Nemojte se šaliti, pa kakvo vam je to pitanje? Kavani je dobar igrač, ali me podsjeća na Igora Protija u Bariju. Kavani bi morao da bude konzistentniji. Ibrahimović je za njega viša klasa.

O pripremama za derbi je rekao…

-Osećamo li pritisak? Ne, ovde u Milanu postoji samo jedan pritisak, krvni pritisak – našalio se 28-godišnji italijanski reprezentativac, bivši igrač Barija, Rome, Real Madrida i Sampdorije.

Pobrojao je i najbolje igrače s kojima je igrao u karijeri…

-Prvi je Ronaldo, pa Zinedin Zidan. Nakon njih slede Ibrahimović i Franćesko Toti.

Povezana vest:  Rajković u Hamburgeru

Prema nekim najavama, Aleksandre Pato dobiće prednost u odnosu na Kasana u sastavu Milana u ponedeljak.

-Pato je najbolji i to sam i njemu rekao. Samo je Leo Mesi bolji od njega. Bilo bi sjajno gledati njih dvojicu u tandemu. Kada sam došao u Milan, odmah sam pronašao zajednički jezik sa Zlatanom Ibrahimovićem, jer smo obojica ludi momci, dosta smo slični. Pato je još uvek kao mali, stidljivi dečačić.

Povezana vest:  Remi Bajera i Borusije iz Menhengladbaha

Kasano je u Milan stigao u januarskom prelaznom roku iz Sampdorije, koju je napustio nakon velike svađe s predsednikom Rikardom Garoneom…

-Kada se setim šta se dogodilo pre četiri meseca, platio bih iz svog džepa, samo da nisam napravio tu veliku grešku koju sam napravio u odnosu s Garoneom. On je osoba koja mu je ukazala najviše poverenja u svetu fudbala i stvarno nije zaslužio ono što sam mu napravio – skrušeno je priznao nestašni dečko italijanskog fudbala.