Wayne_Rooney_Ben_Watson_Wigan

Ubedljive pobede Mančester junajteda i Vulverhemptona

 

Fudbaleri Mančester junajteda ostvarili su danas ubedljivu pobedu od 4:0 na gostovanju u Viganu protiv istoimenog kluba u 28. kolu Premijer lige i ponovo odmakli drugoplasiranom Arsenalu na četiri boda razlike. Dva gola za Junajted postigao je Havijer Ernandez, dok su se po jednom u strelce upisali Vejn Runi i Fabio.

Povezana vest:  Danko Lazović na spisku Advokata

Istim rezultatom slavio je i do ovog kola poslednjeplasirani Vulverhempton, koji je bio bolji od Blekpula. Reprezentativac Srbije iz redova „vulvsa“ Nenad Milijaš posle duže vremena čitav meč presedeo je na klupi za rezervne igrače.

Domaćinu je posao dodatno olakšalo isključenje igrača Blekpula Di-Džej Kembela u 43. minutu utakmice, pri vođstvu Vulverhemptona od 1:0.

Povezana vest:  Čeh propušta početak sezone

Crveni kartoni viđeni su i u mečevima Aston Vila – Blekburn i Njukasl – Bolton. Njukasl je iako sa igračem manje od 54. minuta uspeo je da zadrži rezultat iz prvog poluvremena (1:1) i osvoji bod. Gol za „svrake“ postigao je Kevin Nolan već u 13. minutu, dok je Daniel Staridž dao četvrti gol na isto toliko mečeva za Bolton od kada je u januaru stigao na pozajmicu iz Čelsija.

Povezana vest:  David Vilja proveo noć u bolnici

Aston Vila je ubedljivo savladala Blekburn sa 4:1, a svi golovi na tom susretu postignuti su u drugom poluvremenu. Do pobede je došao i Everton, zahvaljujući dvostrukom strelcu Džermejnu Bekfordu u meču sa Sanderlendom.