javier_pastore

Pastore blizu Mančester Junajteda

Argentinski mediji raspisali su se kako menadžer Palermovog fudbalera Havijera Pastorea ovih dana zaključuje pregovore s Mančester Junajtedom u koji bi trebao preći njegov klijent.

Za 21-godišnjim su se veznjakom, koji je ove sezone u Seriji A dao deset golova i četiri puta asistirao, pomamili mnogi evropski velikani, a ako je verovati lokalnim medijima iz Kordobe, u kojoj je Pastore rođen, najbliži mu je u ovom trenutku Mančester Junajted.

Povezana vest:  Istraga o napadu na navijače Partizana u Vukovaru

Radio Event tako tvrdi da su pregovori koje agent Marčelo Simonian vodi s „crvenim đavolima“ pri kraju te da je engleski klub voljan da plati 40 miliona eura odštete za igrača kojeg ugovor sa sadašnjim klubom veže do 2015. godine. li, treba podsetiti i da je predsednik Palerma Mauricio Camparini više puta ponovio kako Pastore može otići uz znatno veću odštetu od spomenute, tako da je pitanje hoće li popustiti pred navodnom ponudom s Old Traforda.

Povezana vest:  Ibrahimović postao najbolji strelac u istoriji PSŽ-a

Pastore je u Palermo došao u leto 2009, a dobre su mu igre osigurale mesto u argentinskoj reprezentaciji na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.