robert_prosinecki_kzn

Prosinečki i Janković zadovoljni

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da je zadovoljan pobedom od 3:1 nad Inđijom, ali da je njegov tim povremeno igrao neorganizovano.

-Zadovoljan sam i rezultatom i pobedom. Utakmice nije bila loša, ali smo u jednom trenutku igrali neorganizovano. Moraću da pogledam snimak da bih rekao više, ali meč je svakako bio čudan jer smo kod 2:0 prepustili inicijativu Inđiji i mnogo gubili loptu – rekao je on.

Povezana vest:  Fejsa u Olimpijakosu!

Zvezda je pobedila sa 3:1 u 17. kolu Super lige Srbije, ali je meč završila sa 10 igrača, jer se povredio Li Adi i morao da izađe, ali nije smeo niko da ga zameni, pošto je Prosinečki iskoristio tri izmene.

-Možda sam prerano imao tri izmene, ali sam želeo da doprinesem ubojitosti. Najvažnije je da su igrači pokazali karakter i da mogu da igraju sa destoricom. Moraćemo i da radimo na prekidima jer smo ponovo primili gol iz kornera – rekao je Prosinečki.

Povezana vest:  Fabio Kapelo završio trenersku karijeru

Zdravstveno stanje Adija biće poznato posle detaljnih pregleda sutra.

Trener Inđije Zoran Janković rekao je da je Zvezda zasluženo pobedila, kao i da njegov tim nije igrao ujednačeno.

-Moj tim je odigrao dva različita poluvremena. U prvom smo podbacili, a u drugom više učestvovali u igri. Ako tako nastavimo, možemo da opstanemo u ligi – rekao je Janković.

Povezana vest:  FIFA suspendovala Bekenbauera

Inđija je u prva dva kola prolećnog dela izgubila od lidera Partizana, a onda i od drugoplasirane Zvezde.

-Nisam ni očekivao bodove protiv Partizana i Zvezde, već da uvežbavamo stil igre za nastavak sezone – rekao je Janković.