massimiliano_allegri

U Milanu veruju da su nezasluženo eliminisani od Totenhema

 

Fudbaleri i trener Milana Masimilijano Alegri složni su u oceni da su bili bolji od Totenhema iako se klub iz Londona plasirao u četvrtfinale Lige šampiona, preneli su danas italijanski mediji. Posle dva duela Totenhem je prošao dalje zahvaljujući pobedi u Milanu od 1:0. U revanš meču odigranom sinoć u Londonu nije bilo golova.

-Greška u prvoj utakmici koštala nas je plasmana u narednu rundu. Uprkos eliminaciji, zadovoljan sam igrom u revanšu i to bi trebalo da nam donese samopouzdanje pred nove izazove u Seriji A – ocenio je Alegri čija se ekipa nalazi na vodećoj poziciji italijanskog prvenstva.

Povezana vest:  Berluskoni: San Siro više nije dovoljan za Milan

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović rekao je da njegova ekipa sada mora da se koncentriše na osvajanje prvenstva i Kupa Italije.

-Totenhem je u dve utakmice jednom šutnuo na gol i pogodio. Ne pobeđuje uvek bolji. Sada nam predstoji da se okrenemo osvajanju ‘duple krune’ u domaćem šampionatu – rekao je Ibrahimović.

Razočaran je bio i drugi centarfor „roso-nera“ Alesandre Pato.

Povezana vest:  ITALIJANSKA LIGA, Bez štrajka u Seriji A predstojećeg vikenda

-Teško je kada ispadnete na ovakav način, posle dominacije u oba duela – istakao je brazilski fudbaler.

Igrač sredine terena Matje Flamini smatra da su njegovi saigrači I on sinoć u Londonu pružili maksimum, ali da ih „gol nije hteo“.

-Ceo meč igrao se na polovini Totenhema i svi su mogli da vide da smo bili bolji. Dali smo sve od sebe, ali izostao je željeni pogodak – rekao je Flamini.

Povezana vest:  Trabzonspor otpustio trenera Halilhodžića

Pored Totenhema u četvrtfinale plasirale su se ekipe Barselone, Šahtjora i Šalkea, dok su revanš mečevi ostalih duela na programu 15. i 16. marta.

U njima se sastaju Bajern – Inter (prvi meč 1:0), Mančester junajted – Marsej (0:0), Real Madrid – Lion (1:1) i Čelsi – Kopenhagen (2:0).