iker_adidas_1

Najbolji na svetu, Iker Kasiljas i Luis Hamilton, treniraju u Reebok ZigTech patikama za trčanje

Dvojica najznačajnijih sportista na svetu, vodeći vozač Formule 1, Luis Hamilton i Iker Kasiljas, koji je dobio titulu za najboljeg međunarodnog golmana, učestvuju u novoj globalnoj reklamnoj kampanji, Izaberi ZigTech za više energije tokom treninga!

Reebok je u 2010. godini predstavio ZigTech, tehnološki najnapredniju patiku za trčanje sa jedinstvenim cik-cak oblikovanim đonom. Ove godine ZigTech patike su dostupne i u novim bojama, za sezonu proleće/leto 2011.

Povezana vest:  Real Madrid u bodovnoj prednosti ispred Barselone prvi put posle tri godine

Inovativna “energy return” tehnologija i mogućnost amortizacije pritiska na petu omogućava sportistima da zadrže svoju energiju tokom treninga i poboljšaju svoju izdržljivost, bez opterećivanja mišića.

Lagani, meki cik-cak đon ne samo da čini da ZigTech izgleda moderno, već omogućava protok talasa energije celom dužinom patike što amortizuje pritisak na petu i pomaže da se sportista pokrene pri svakom koraku.

Povezana vest:  Nemanja Matić u Zvezdi

ZigTech tehnoligija se ne koristi samo za patike za trčanje, već i za specijalno dizajnirane patike za košarku(Zigslash). ZigSlash kolekcija sadrži i kompletnu opremu za treniranje, koja je sastavljena od Celliant™ vlakana  koji obezbeđuju veći nivo kiseonika u telu, dajući još više energije.

ZigTech oprema je dostupna u svetlim bojama, originalnog je dizajna, kako u muškoj  tako i u ženskoj kolekciji. ZigTech pruža istančan stil svima koji trenitaju, ali i onima koji teže komforu i dodatnoj energiji u svakodnevnom životu.luis_hamilton_2011

Povezana vest:  Mančester siti i Mančini sutra igraju za istoriju

-ZigTech odeća i obuća su jedinstveni, savršeno izgledaju  i omogućavaju   prijatan osećaj u celom telu dok mu pomažu da sačuva energiju! – Luis Hamilton

-Iskreno, nikada ranije nisam doživeo takav osećaj i energiju kakvu nude Zigtech patike.  Svaki put kada ih nosim pun sam energije i dobro sam raspoložen. Stvarno mi pomažu za svakodnevne treninge. –  Iker Casiljas