aleksandar_stanojevic_kup_derbi

Stanojević: Utakmica sa Radom najteža u ovom delu sezone

 

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da je utakmica sa Radom u 19. kolu Super lige najteži ispit u prolećnom delu fudbalske sezone, ali da želi da njegov tim nastavi sa pobedama.

-Ovo je za nas najteža utakmica u prvenstvu. Posebno smo motivisani pobedom u derbiju, ali su najteže utakmice pre i posle derbija. Želim da pokažemo da smo pravi tim i nastavimo uspešni niz. Ne priznajem umor, očekujem da igrači nastupe sa velikom energijom – rekao je Stanojević novinarima u Beogradu.

Povezana vest:  Rumenige: Bajern odlučuje o Riberiju

Partizan je u sredu u prvoj utakmici polufinala kupa pobedio Crvenu zvezdu sa 2:0. U prvenstvu je prvi sa pet bodova više od drugoplasiranih crveno-belih i čak 14 više od Rada, koji je četvrti.

-Rad ima prepoznatljiv stil igre, sa organizovanom odbranom koja prima malo golova. Opasni su iz prekida. Izuzetno ih cenimo, ali mi imamo svoj stil, koji želimo da forsiramo – rekao je Stanojević.

Povezana vest:  Henes izgubio 20 kilograma u zatvoru

Trener je rekao da ne može još da otkrije tim i da će sastav zavisiti od zdravstvenog stanja, pošto su povređeni vezni igrači Zvonimir Vukić i Stefan Babović.

Utakmica se igra u nedelju od 14.00 na stadionu popularno nazvanom „Kralja Petra prvog“ na Banjici.