Harry-Redknapp-totenhem

Hari Radknap: Ne sviđa mi se sa Van dre Vartovo ponašanje

Menadžer Totenhema Hari Redknap krivio je nedostatak sreće za činjenicu da njegova ekipa u 30. premierligaškom kolu nije uspela da slavi protiv Vest Hema na White Hart Laneu.

Utakmica je završila 0:0, a iako su Spursi bili znatno bolji, okvir gola je u tri navrata zaustavljao udarce njihovih igrača.

Povezana vest:  Lekar: Maradona ne pije i ne drogira se

-Zaista sam zadovoljan načinom na koji smo odigrali danas. Dodavali smo se sjajno, stvorili smo puno prilika, samo nismo uspeli dati gol. Bila je to jedna od onih utakmica, ali zadovoljan sam kako smo odigrali – rekao je Redknap za Sky Sports.

-Vest Hem se branio dobro, ali mi smo pogađali okvir gola umesto mreže. U gol-šansama ponekad treba malo sreće – dodao je Totenhemov menadžer, koji je potom komentarisao ljutitu reakciju Rafaela van der Varta prilikom zamene u 71. minuti. Holanđanin je umesto da odgleda susret s klupe do kraja odjurio vruće glave u tunel prema svlačionici.

Povezana vest:  Gvardiola najavio promene u timu zbog teškog rasporeda

-Ne sviđa mi se to i moram da porazgovaram s njim. Ako si deo tima, onda trebaš ostati i gledati utakmicu. On je dobar momak, a ja sam samo napravio zamenu. Mislio sam da je dao sve od sebe i odlučio sam da ga zamenim.