Kenny-Dalglish

Vlasnik Liverpula pohvalio trenera Dalgliša

 

Vlasnik fudbalskog kluba Liverpul Džon Henri pohvalio je rad trenera Kenija Dalgliša i dodao da je legenda „crvenih“ donela dobru atmosferu na Enfild Roud.

-On je do sada obavio veoma dobar posao. Sve je pozitivno u klubu. Neko je rekao da ljudi ovde nisu srećni, ali od kada je ta osoba napustila klub, svi su srećniji – rekao je Henri, preneli su danas britanski mediji.

Povezana vest:  Brazilskim fudbalerima treća pobeda na Olimpijskim igrama

Dalgliš je na klupi Liverpula u januaru zamenio Roja Hodžsona, koji je smenjen zbog loših rezultata, a klub je na poslednjih 10 utakmica osvojio 20 bodova. Uprava Liverpula je postigla dogovor sa Dalglišem do kraja sezone, a mediji su prethodnih nedelja spekulisali da bi bivši igrač „crvenih“ mogao da produži ugovor.

-Sve što se događa je privatna stvar kluba. Mi to zovemo Liverpulov način da se reše stvari iza zatvorenih vrata. Ne želim da pričam o tome (ugovoru) – rekao je Henri.

Povezana vest:  Robert Prosinečki: Možemo da prođemo Ren

Liverpul je sinoć pobedio Sanderlend sa 2:0 i nalazi se na šestom mestu na tabeli sa četiri boda manje od petoplasiranog Totenhema. Peto mesto u Premijer ligi sledeće sezone vodi u Ligu Evropa.

-Osvojili smo tri velika boda protiv Sanderlenda, a da li možemo da osvojimo peto mesto? Da bismo to uradili moraćemo da pobeđujemo. Totenhem je peti, to je kvalitetna ekipa zbog koje ćemo morati da igramo izuzetno dobro. Moraćemo da ih pobedimo kada dođu na Enfild, daćemo sve od sebe – rekao je Henri.

Povezana vest:  Partizan očekuje tešku i neprijatnu utakmicu u Lučanima