aleksandar_jankovic_hotel_M

DO 21 GODINE

Orlići počeli pripreme za duele sa Bugarskom i Ukrajinom (FOTO)

 

Mlada reprezentacija Srbije sledećih deset dana boraviće u Novom Sadu Mlada reprezentacija Srbije okupila se u beogradskom hotelu „M“ na početku priprema za prijateljske utakmice protiv Bugarske, 25. marta u Inđiji, odnosno Ukrajine, 29. marta u Novom Sadu. Izabranici selektora Aleksandra Jankovića po zaduženju opreme uputili su se ka Novom Sadu, a baza će im u narednih devet dana biti hotel „Park“ i fudbalski centar „Vujadin Boškov“.

Povezana vest:  Lampard odsustvuje sa terena dve nedelje zbog operacije kile

Selektor Aleksandar Janković za dve provere računaće na 21 igrača…

– Nastavljamo sa radom tamo gde smo stali u Izraelu. Sada se taj niz nastavlja, a sve u sklopu priprema za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, koje počinju u septembru. Prvi testovi su dve utakmice u Inđiji i Novom Sadu. Imamo dobru atmosferu u ekipi i trudićemo se da to održimo – istakao je selektor mlade reprezentacije Aleksandar Janković.

Povezana vest:  Venger: Šćešni se izvinio zbog pušenja

Mladi reprezentativci Srbije imali su proveru 9. februara u Izraelu, a 2. juna gostovaće u Francuskoj, te četiri dana kasnije u Švedskoj. Od 8. do 10. avgusta naša reprezentacija učestvovaće na tradicionalnom turniru „Valerij Lobanovski“ u Kijevu, na kome će se uz domaćina Ukrajinu takmičiti još Slovenija i Češka.

„Orlići“ će kvalifikacije za plasman na završni turnir Prvenstva Evrope 2013. u Izraelu početi 2. septembra protiv Severne Irske u našoj zemlji, a rivali će još biti Danska, Makedonija i Farska Ostrva.

Povezana vest:  Vodovod i NIS G Drive u bici za Divis Superkup

{vsig}MLADI_HOTEL_M{/vsig}