ronaldo_brazil

Ronaldo: Inter može da pobedi Milan i osvoji titulu

 

Legenda brazilskog i svetskog fudbala Luis Nazario de Lima Ronaldo rekao je da će Inter pobediti gradskog rivala Milan u predstojećem derbiju zbog ‘većeg samopouzdanja’, prenela je danas Gazeta delo sport.

-Verujem da će Inter slaviti zato što je ekipa ponovo uspela da uspostavi svoj stil igre, ali pre svega zbog velikog samopouzdanja u timu – ocenio je 34-godišnji Ronaldo koji je u februaru odlučio da se penzioniše.

Povezana vest:  Teško povređena trojica navijača Sampdorije

Ekipa Milana osam kola pre kraja italijanskog prvenstva vodi na tabeli Serije A sa 62 boda, dva više od Intera.

Inter je osvojio prethodnih pet titula u domaćem prvenstvu, a Ronaldo je ocenio da ‘nero-azuri’ i ove sezone mogu do skudeta. On je rekao da se ekipa navikla na stil igre koji zahteva trener Leonardo.

Povezana vest:  Bivši fudbaler Herte Anreas Birman izvršio samoubistvo

-Teško je reći ko će biti prvak pošto ima još dosta utakmica do kraja, ali verujem u Inter. Leonardo mi je jednom rekao da pobede pomažu da se pobedi. Teško je ređati ih u nizu, ali jednom kada se navikneš sve postaje sjajno. Inter je to uspeo i teško da će neko moći da ga zaustavi – istakao je Ronaldo, koji je u karijeri nosio dres oba tima.

Povezana vest:  Stojanović: Teško je naći reči posle ovakvog poraza

On je za Inter igrao od 1997. do 2002. godine, a za Milan u sezoni 2008/2009. Gradski derbi Milana igra se u subotu, 2. aprila.