Bacary_sagna

Sanja traži od sudija bolji tretman za igrače Arsenala

 

Fudbaler Arsenala Bakari Sanja rekao je danas da bi sudije u prvenstvu Engleske trebalo više da štite igrače tog kluba od oštrih startova koji uzrokuju ozbiljne povrede. Poslednji u nizu primera, kako je naveo Sanja, je duel Arsenala i Mančester junajteda u FA kupu, kada je Pols Skols zamalo teško povredio igrača „tobdžija“ Samira Nasrija.

Povezana vest:  30. KOLO FRANCUSKE LIGE, Okser i dalje u borbi za titulu

-Našim igračima su već dva puta lomili noge – kazao je Sanja, podsetivši na povrede Arona Remzija i Eduarda da Silve.

-Otišli smo u Mančester i tamo su Samiru zamalo ‘pokidali’ nogu. Sudija tada ništa nije preduzeo. Oni uvek čekaju da se desi neki teški incident, pa onda reaguju. Ipak, to je kasno – istakao je Sanja.

Povezana vest:  Totenhem na leto igra u Južnoj Africi

Igraču Arsenala Remziju trebalo je godinu dana da se oporavi od povrede na utakmici protiv Stouk sitija. Eduardo da Silva je umalo završio karijeru 2008. zbog povrede u meču protiv Birmingem sitija.

Ove sezone zbog oštrog prekršaja Džoa Bartona iz Njukasla, problem sa povredom imao je i fudbaler sredine terena Arsenala Abu Dijabi. Sanja, međutim, nije želeo da okrivi grubu igru protivnika za greške zbog kojih je Arsenal gubio bodove ove sezone.

Povezana vest:  Vojvodina zainteresovana za Milana Jovanovića

-Pogledajte kakve golove primamo. Čak 40 posto je posle naših grešaka – naveo je on.

Ekipa Arsenala trenutno zauzima drugo mesto na tabeli prvenstva Engleske sa pet bodova manje od vodećeg Mančester junajteda .