rud_van_nistelroj_hamburg

Rud van Nistelroj: Prihvatam klupu u evropskom velikanu, vidim se u Engleskoj

Rud van Nistelroj, uskoro 35-godišnji holandski napadač Bundesligaša HSV-a, najozbiljnije razmišlja o povratku u englesko  prvenstvo, ligu u kojoj je stekao svetsku slavu noseći dres Mančester Junajteda.

Igrao je za „crvene đavole“ od 2001. do 2006. godine, nakon što je na Old Traffordu osvanuo po transferu iz PSV-a u kojem je pružao fantastične igre u napadu. Odlazak iz Junajteda označio je i odlazak iz Premiershipa u smeru madridskog Reala da bi 2010. svoje golgeterske sposobnosti Van Nistelroj preselio u Nemačku.

Povezana vest:  Platini: Pariz je bio žrtva varvara

-Razmišljam po završetku sezone da se preselim u neki lepi engleski klub – rekao je Holanđanin kojega su u januarskom prelaznom roku želeli da vrate čelnici kluba sa Santiago Bernabeua.

-Mogao bih i u Španiju, ali ne mislim da će Real ponovno pokušati da me dovede. Ne nakon što su se silno potrudili zimus.

Povezana vest:  Ugovor o saradnji OFK Beograd i FK Sinđelić

Inače, Van Nistelroj je svestan da mu igračko vreme prolazi o čemu svedoči njegova sledeća izjava:

-Odlučio sam prihvatiti ulogu rezervnog napadača bude li neki evropski velikan iskazao želju za mojim dovođenjem. Pristao bih na to i u januaru u Realu, oni su znali da sam spreman na tu ulogu.