Tottenham_Hotspur

Kranjčar razmišlja o odlasku iz Totenhema

Fudbaler Totenhema Niko Kranjčar rekao je da će na kraju sezone napustiti taj klub ako ne bude igrao više u prvom timu.
Kranjčar je ove sezone u Premijer ligi samo dva puta bio u prvoj postavi, sedam puta je u igru ulazio sa klupe, a postigao je dva pobedonosna gola, protiv Boltona i Sanderlenda prošlog meseca.
U izjavi za agenciju AP posle sinoćne prijateljske utakmice Hrvatske i Francuske (0:0), Kranjčar je rekao da će, ako se stvari ne promene, „pokušati da nađe klub u kome će redovno igrati, kao što bi to uradio svaki fudbaler“.
-Razmislio bih i o odlasku iz Totenhema, naučio bih i drugi jezik, ali to će zavisiti od kluba koji me traži. Ako neko želi da me angažuje – rekao je Kranjčar.
Kranjčar je poslednji put bio starter 12. februara.
-Nedostaje mi fudbal. Nisam u najboljoj formi jer ne igram redovno svake nedelje. Odigrao sam celu utakmicu protiv Francuske i to će mi mnogo pomoći – rekao je Kranjčar, koji će u avgustu napuniti 27 godina.
-Ambiciozan sam, želim da igram fudbal, pogotovo u mojim, najboljim godinama. Da sam mlad igrač čekao bih šansu, pogotovo u klubu kakav je Totenhem. Ali, mislim da su igrači sa 27, 28, 29 godina u najboljim godinama za fudbal. Svi znaju da mogu svake nedelje da igram na visokom nivou… A samo ponekad ulazim u igru kao zamena – dodao je on.
Kranjčar je istakao da poštuje svaku odluku trenera Harija Rednapa.
-Nije na meni da dovodim u pitanje trenerove odluke, već da ih poštujem i da sačekam svoju šansu. Trener je zaslužan i za dobre i loše rezultate, a ove godine nam veoma dobro ide – rekao je Kranjčar.

Povezana vest:  Krunić: Imali smo imperativ pobede