david-victoria-beckham-adore-adidas-02

Kako će se zvati mala Bekamica: Luna ili Justina Bieber?

Viktorija Bekam, koja je u braku s Dejvidom Bekamomi  ima tri sina, ove godine rodiće i devojčicu. Osim što je presrećna zbog toga, devojčici će napokon moći dati ime koje je umalo dala sinu Cruzu.

Naime, još 2004. godine, Viktorija je izjavila kako je razmišljala da se dečko zove Cruz Luna pa je naposletku ipak zaključila: – Volim reč Luna. Znam da je to žensko ime pa možda onda ipak budem tako dala ime sledećem detetu.

Povezana vest:  Novinar i kamerman prijavili Kasana zbog napada

Luna, što u prevodu znači Mesec, krasiće malenu devojčicu koja će se svojim neobičnim imenom pridružiti muškom društvu svoje braće, Brooklynu, koji je ime dobio po delu New Yorka, Romeu, koji je dobio ime po romantičnom zavodniku te Cruzu, čije ime u prevodu sa španskog znači raspelo.

Ali ako Viktorija i Dejvid budu poslušali sinove devojčica će se zvati Justina Bieber. Naime Dejvid Bekam je otkrio kako bi Romeo želeo da mu se sestra zove Justina Bieber. Osmogodišnjak je toliko zaluđen popularnom teen zvezdom da bi voleo da se ime tog pevača pojavi i u njegovoj porodici, makar i u ženskoj varijanti.

Povezana vest:  Verder odbio ponudu Reala za Ozila

Fudbalerje ispričao voditelju showa Jimmy Kimmel Live da su on i Viktorija pitali sinove kako da nazovu devojčicu koja će im se uskoro roditi. Romeo je želeo da se zove Justin, a kada su mu rekli da će biti devojčica, smislio je da onda bude Justine Bieber Beckham. – Dvojica mlađih sinova su njegovi veliki obožavatelji. Prošlog meseca smo ih vodili na concert – rekao je Dejvid.

Povezana vest:  Fenerbahče izbačen iz evropskih takmičenja

Popularni fudbaler je  rekao i kako je Viktorija nakon prvog ultrazvuka bila frustrirana jer su mislili da čekaju još jednog sina.

-Rekla je da ne želi još jedan penis u porodici -kaže Dejvid. Nakon još jednog pregleda ustanovili su da je ipak devojčica, pa je dizajnerici pao kamen sa srca. Sada još samo da smisle ime za princezu koja uskoro stiže u porodicu Bekamovih.