Geret Bejl: Nisam ja ni blizu Mesija i Kristijana Ronalda

Santiago Bernabeu će 5. aprila biti domaćin prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige šampiona u kojoj će se sastati madridski Real i londonski Totenhem.

Kako trenutno stvari stoje vrlo verovatno u Madridu neće zaigrati Geret Bejl, jedan od najvećih aduta Harija Redknapa u londonskom sastavu. Dotični Velšanin zbog povrede tetive kolena nije odigrao ni prošlonedeljni reprezentativni meč protiv Engleske.

Povezana vest:  Predsednik MLS: Bekam će isključivo na terenu morati da zaradi novi ugovor

U Marci je, pak, velški fudbaler gostovao i pritom odbio da govori o sebi kao trenutnoj fudbalskoj veličini, iako je činjenica da se većina najjačih evropskih klubova u ovom momentu zanima za njega.

-Lepo je slušati velike pohvale koje se u poslednje vreme ređaju, ali moje je mišljenje da sam daleko od sveta u kojem su naprimer Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo. Ja sam mlad igrač i još uvek učim, a oni su u tom pogledu nekoliko, zapravo dosta koraka ispred mene – rekao je Bejl i nastavio:

Povezana vest:  Hetafe i Sosijedad podelili bodove

-Kada bih rekao za sebe da sam fudbalska zvezda onda ne bih bio iskren prema sebi. Istina je da sam mentalno i fizički napredovao, ali ima još mnogo prostora i rada koga moram da uradim.