gareth-bale

Rednap: Prodali bismo Bejla za 80 miliona funti

 

Trener Totenhema Hari Rednap rekao je da bi uprava kluba prodala fudbalera Gareta Bejla za 80 miliona funti, preneli su danas britanski mediji.

-Mančester junajted je prodao Kristijana Ronalda Real Madridu za 80 miliona funti. On je Portugalac i sigurno mu više odgovara život u Španiji nego u Mančesteru, ali na kraju se taj transfer ispostavio kao dobar posao – rekao je Rednap, preneo je list Gardijan.

Povezana vest:  BARAŽ ZA SP 2014, Na Islandu bez golova, pobede Grka, Portugalaca i Ukrajinaca

-Ako bismo prodavali Bejla sigurno ne bismo pristali na manje od 80 miliona funti. To bi bila neverovatna suma, ako ga ikada budemo prodavali – dodao je trener Totenhema.

Bejl ove sezone pruža dobre partije, a ove sezone pažnju na sebe skrenuo je „het trikom“ u utakmici protiv Intera na Đuzepe Meaci u Ligi šampiona. On je nedavno izjavio da razmišlja o odlasku u jedan od inostranih klubova, ali Rednap još ne želi da ga pusti.

Povezana vest:  Španski klubovi ponovo u trci za Krasićem

-Kako biste našli zamenu za takvog igrača? To bi bilo veoma teško. Ne bismo želeli da prodamo fudbalera kakav je Garet Bejl, pošto pokušavamo da izgradimo tim i klub. Posle njega bi (Luka) Modrić želeo da ode, a zatim i ostali igrači – rekao je Rednap.

-To mi se dogodilo u Vest Hemu. Pustili su Rija (Ferdinanda) da ode a zatim i Frenka (Lamparda), a ostali su ih sledili – dodao je on.

Povezana vest:  Mančester siti pobedio Stouk za treće mesto na tabeli

Fudbaleri Totenhema večeras od 20.45 igraju na Santjago Bernabeu protiv Real Madrida, prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige šampiona.