Berbatov_Manchester_United_vs_Fulam

Mančester junajted korak bliže tituli

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su danas kod kuće ekipu Fulama sa 2:0 u utakmici 32. kola prvenstva Engleske i povećali prednost u odnosu na drugoplasirani Arsenal na 10 bodova.

Pogotke za „crvene đavole“ postigli su Dimitar Berbatov u 12. i Antonio Valensija u 32. minutu. Reprezentativac Srbije Nemanja Vidić odigrao je celu utakmicu za Junajted.

Povezana vest:  EURO 2102, Rekordan broj poruka na Tviteru za vreme finala EP u fudbalu

Fudbaleri Čelsija pobedili su u Londonu ekipu Vigana sa 1:0, a strelac jedinog pogotka bio je Floran Maluda u 67. minutu. Srpski reprezentativac Branislav Ivanović bio je veoma dobar u dresu Čelsija.

Do važne pobede u borbi za mesto koje vodi u Ligu šampiona došao je Totenhem, koji je na svom terenu savladao Stouk siti sa 3:2.

Povezana vest:  Sampdorija smanjila budžet za plate

Dvostruki strelac za Totenhem bio je Piter Krauč u 11. i 34. minutu, a gol je dao i Luka Modrić u 18. minutu. Pogotke za Stouk postigli su Metju Eterington u 27. i Kenvejn DŽouns u 41. minutu.

Bolton je kod kuće ubedljivo savladao ekipu Vest Hema sa 3:0, a utakmicu je obeležio strelac dva gola Danijel Staridž u 15. i 53. minutu. Mrežu Vest Hema zatresao je i Čung Jong Li u 21. minutu.

Povezana vest:  Infantino novi predsednik Fifa