robert_prosinecki_kup_derbi

Hrvatski mediji: Prosinečki želi Kramarića u Zvezdi

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki želi da u letnjem prelaznom roku angažuje mladog napadača zagrebačkog Dinama Andreja Kramarića, pišu danas hrvatski mediji.

Šef strucnog štaba „crveno-belih“ pomno je pratio razvoj talentovanog 20. godišnjeg fudbalera još dok je radio kao pomoćni trener u stručnom štabu reprezentacije Hrvatske.

Povezana vest:  Anćeloti: Sezone je tek počela, bićemo bolji

Sajt Indeks hr saznaje da je najbolji strelac u istoriji Dinamovog podmlatka izuzetno nezadovoljan statusom u klubu i da je pre nekoliko dana njegov otac od čelnika „modrih“ tražio raskid ugovora.

U ekipi trenera Vahida Halilhodžića mnogo veću minutažu od Kramarića ima reprezentativac Crne Gore Fatos Bećiraj, koji je zimus došao u redove Dinama iz podgoričke Budućnosti.

Povezana vest:  Dinamo osvojio Turnir prijateljstva

Ukoliko pređe u najtrofejniji srpski klub Kramarić će krenuti stopama Prosinečkog, koji je pe više od dve decenije napustio tabor Zagrepčana i prešao u Zvezdu sa kojom je 1991. godine osvojio titulu prvaka Evrope.

Osim Prosinečkog, za angažovanje Kramarića zainteresovan je i slovenački Maribor. Sportski direktor tog kluba i bivši igrač Partizana Zlatko Zahović ponudio je još u prošlom prelaznom roku rukovodstvu Dinama obeštećenje od 500.000 evra, ali je tada odbijen.

Povezana vest:  Hodžson: Fergusonu se ne bi dogodio "slučaj Baloteli"