aleksandar_stanojevic_kup_derbi_1

Stanojević ne razmišlja o nerešenom rezultatu

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da će njegov tim ići na pobedu protiv Crvene zvezde i da ne razmišlja o nerešenom rezultatu u subotnjem derbiju 24. kola fudbalskog prvenstva Srbije.

-Igraćemo prvenstvenu utakmicu i zato ćemo ići na pobedu. Posle derbija ima još da se igra, a naš rival ima teži raspored – rekao je Stanojević novinarima u sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Partizanu bi odgovarao i bod, pošto je u prednosti, ali je Stanojević rekao ne samo da će crno-beli ići na pobedu, već je najavio i ofanzivnu igru.

Povezana vest:  Engleska će bez Benta igrati sa Francuskom

-To ne znači da ćemo izaći sa četvoricom napadača, jer to ne garantuje ofanzivnu igru. Nekad vam protivnik ne dozvoli da igrate kako želite – rekao je Stanojević.

Partizan je u bio u krizi rezultata i igre, ali je jučerašnjom pobedom nad Smederevom od 4:1 najavio prekid loše serije. Zvezda je pobedila u svim utakmicama ovog proleća i nalaze se u usponu, a u sredu je pobedila Slobodu Sevojno sa 5:1.

Povezana vest:  21. KOLO JELEN SUPER LIGE, Dostanić i Lazetić optimisti

Stanojević je povukao ekipu u „Zemunelo“ i namerava da sledeća dva dana prođu u „apsolutnom miru“.

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki nedavno je nazvao Partizan „bivšim šampionom“.

-Ne razmišljam o Robiju i ne znam zašto se oni ponašaju kao da su u finalu Kupa. A mi smo njima preoteli trofej. Već sam rekao da je prvenstvo važnije od Kupa i da smo na njega koncentrisani – rekao je Stanojević.

Povezana vest:  UEFA FUTSALU EURO 2016, Futsal reprezentacija Srbije bez finala Evropskog prvenstva

Novinari su ga upitali za situaciju sa Dominikom Adijom, koji je suspendovan.

-Njegovo ponašanje je prevršilo svaku meru. Svi igrači su se pobunili protiv njega i drago mi je da su zajednički reagovali. Ja samo bio samo egzekutor, izvršio sam presudu koju su oni doneli – rekao je Stanojević.