140_derbi

 

 

140. VEČITI DERBI, PARTIZAN SAVLADAO ZVEZDU (1:0)

Taj(gol) za šampionsku titulu

Princ Tejgo približio je Partizan  četvrtoj uzastopnoj šampionskoj kruni! Ganjanin je golom u 62. Minutu ponovo rastužio crveno – bele kojima sada treba pomoć nekih drugih timova, ako žele da komšije skinu sa trona.

Za razliku od predhodnih prvenstvenih derbija navijači Partizana („Delije“ bokotovale derbi“) nisu gleali uspavanku, već su uživali u reviji prilika. Šampionu su preko Tejga  pokušavali da dođu do prednosti ali ih je sjajni Bajković zaustavljao sve do 62. Minuta, kada je kiksnula odbrana gostuju na čelu sa indisponiranim Tošićem. Sa druge strane gosti su pretili preko Kaluđerovića i Jevtića, koji nisu imali načina da savladaju Stojkovića.

Povezana vest:  Majkon između Anžija i PSŽ-a

Posle gola Tejga očekivao se juriš gostiju ali su ponovo fudbaleri iz Ljutice Bogdana pokazali da nemaju pobednički karakter za ovakve utakmice, tako da su crno – beli zasluženo slavili u 140.većitom derbiju.

PARTIZAN – CRVENA ZVEZDA 1:0

Strelac : Princ Tejgo 62. minut

PARTIZAN: Stojković, Miljković, Savić, Krstajić, Lazevski (Jovanović), Smiljanić, Medo, Babović, Ilić(Evandro), Iliev(Petrović), Tejgo.

Povezana vest:  Mihajlović: Ne plašim se Berluskonija

ZVEZDA: Bajković,  Ninkov, Tošić, Ćosić(Adi), Mikić, Isah, Lazović, Evandro(Jevtić), Kadu(Koroman), Kaluđerović, Borha.

 

PHOTO: ataimages.rs