aleksandar_stanojevic_fk_partizan_1

Stanojević se izvinio zbog neprimerenog ponašanja

 

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević uputio je izvinjenje svima koji su videli snimak proslave pobede nad Crvenom zvezdom u subotu (1:0), u derbi susretu 24. kola prvenstva Srbije. Partizan je pobedom u 140. „večitom derbiju“ dosao na korak od osvajanja četvrte uzastopne titule državnog prvaka, a na Ju-tjubu se pojavio snimak slavlja u svlačionici „crno-belih“ nakon utakmice, gde su se igrači i trener Stanojević radovali uz neprimerene navijačke pesme.

Povezana vest:  Banka Berklis produžila sponzorstvo engleske Premijer lige

-Ružno sam se poneo i najiskrenije se izvinjavam svima koji su videli snimak mog postupka u svlačionici. Ne postoji opravdanje za moje ponašanje, jer ja sam trener Partizana – izjavio je Stanojević.

Kako je naglasio, „sve su nas ponele emocije usled svega što se dešavalo u poslednje vreme“.

-Čini mi se da su protivnik i veći deo javnosti omalovažavali i minimizirali sve što smo postigli mukotrpnim radom. Sve to je uticalo da u jednom trenutku izgubim kontrolu nad emocijama – poručio je Stanojević.

Povezana vest:  Mesi postao najbolji strelac Argentine svih vremena

Kadrovi iz svlačionice Partizana izazvali su žestoka reagovanja, a portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski izjavio je da je njegov klub šokiran zbog činjenice da je snimak slavlja objavljen na zvaničnom sajtu večitih rivala.

-Mislimo da je to sramotno ponašanje jednog pedagoga i čoveka koji je sebe predstavio kao trenera koji se lepo ponaša i čija je svaka reč odmerena. Ovako ispada da su sve maske pale. Ovo jeste šokantno, ali se mi trudimo da naš trener čestita protivniku na pobedi i da bude dostojanstven i u pobedi i u porazu, a drugi neka vode računa o svojoj slici u javnosti – rekao je Nikolovski.

Povezana vest:  Verujemo u Poljsku i Ukrajinu

Predsednik Partizana Dragan Djurić takođe je osudio neprimeren postupak trenera Stanojevića, ali je istovremeno poručio da će onaj koji je pustio snimak u javnost „odgovarati klubu“.