Puyol

Inijesta i Pujol propuštaju utakmicu sa Real Sosijedadom

 

Fudbaler Barselone Andres Inijesta propustiće predstojeću prvenstvenu utakmicu protiv Real Sosijedada, pošto se nije dovoljno oporavio od povrede, saopštio je danas španski šampion.

-Klupski lekari su nas obavestili da je Inijesta još jedan igrač na listi povređenih u našoj ekipi. On će nastaviti s terapijama kako bi se sanirala povreda lista desne noge – navodi se u saopštenju na klupskom sajtu.

Povezana vest:  Kokeza: Neće biti para danas, pitajte sekretara zašto

Inijesta je zbog povrede propustio prvu polufinalnu utakmicu Lige šampiona protiv Real Madrida u gostima i njegov nastup u revanšu, u utorak na Kamp Nou, takođe je neizvestan. Barselona je u sredu pobedila Real sa 2:0, a oba gola postigao je Argentinac Lionel Mesi.

Sutrašnju utakmicu protiv Real Sosijedada propustiće i kapiten Karles Pujol, pošto trener Pep Gvardiola želi da ga odmori pred revanš s Realom.

Povezana vest:  Degenek: Navijači u revanšu da budu i na krovu "Marakane"

Pujol se u prvoj utakmici protiv Reala vratio u tim, posle povrede koju je doživeo u januaru. Protiv Real Sosijedada neće igrati ni ranije povređeni Bojan Krkić, Adrijano, Maksvel i Erik Abidal.

Barselona je prva na tabeli Primere sa osam bodova više od drugoplasiranog Real Madrida.