Cristiano-Ronaldo-001

Ronaldo je priznao Fergusonu koliko je uživao u Junajtedu: Ipak, teško da će se vratiti

Kritika koju je Kristijano Ronaldo uputio na račun zatvorene taktike trenera Real Madrida Žozea Murinja i sve napetiji odnosi portugalskog dvojca nagnali su engleske novinare da krenu u nagađanja o mogućem Ronaldovom povratku na Ostrvo.

Očekivano, prvi se na meti našao Mančester Junajted iz kojeg je Ronaldo pre dve godina za rekordnih 94 miliona evra prešao u Real, ali menadžer “crvenih đavola“ Aleks Ferguson odmah je spustio loptu na zemlju.

Povezana vest:  Trezege: Juventus može da osvoji Ligu šampiona

-Ronaldov bi povratak bio vrlo teško ostvariti. Bilo mu je odlično ovde, ali i sada je u sjajnom klubu. Razgovarao sam s njim nakon utakmice Real – Barselona u sredu i priznao mi je koliko mu je bilo lepo na Old Trafordu šest godina. Došao je ovde kao dete, a u Madrid je otišao kao muškarac. Tamo takođe uživa i premda u sredu možda i nije bio na najvišem nivou, i dalje je veliki fudbaler – istakao je Ferguson.

Povezana vest:  Petrović vratio Jankovića, bež Žigića

Škotski stručnjak se nije želeo uplitati u brojne repove nakon dvoboja kojem je svedočio uživo i u kojem je Barselona na Santiago Bernabeuu savladala Real s 2:0 u prvom meču polufinala Lige šampiona.

-Toliko je toga rečeno u analizama nakon utakmice, uz mnoštvo međusobnih optužbi. Treba pustiti da se prašina slegne, a mi se moramo koncentrisati na naš ulazak u finale. Jedino što mogu reći je da sam video samo sat vremena fudbala a u toj utakmici jer je bilo toliko prekida. Čovek kad ide na utakmicu želi da vidi sat i po igre – dodao je Ferguson čija je ekipa u prvom polufinalnom meču Lige šampiona savladala Šalke na njegovom stadionu s 2:0.

Povezana vest:  Živković: Voždovcu preko potrebno samopouzdanje