Posle poraza od Matersburga

vladimir_petrovic_trenercz_fudVladimir Petrović Pižon je sumirao utiske posle meča Crvene zvezde sa Matersburgom ističući da su ovakve utakmice dobre i važne za njegove igrače u pripremnom periodu.

– Znam da mi često zameraju kada sam oprezan i kada ne koristim prepotentnost pre i posle utakmica, ali to je zato što znam da u fudbalu ima mnogo mečeva koji se dobijaju ili gube kad to ne zaslužite. Znam da je sve moguće u ovoj ludoj igri. Zato mi i ne smeta što smo izgubili od Austrijanaca i što su oni do pobede stigli posle nekoliko prelazaka centra. To se dešava i dobro je da se desi i ovim momcima, i to na pripremama – iskreno sumira Pižon Petrović utiske.

Povezana vest:  Stojković demantovao da napušta Džej ligu

Zvezdin trener ne želi da priča preterano o užasnim uslovima za igru, posebno u drugom delu meča.

– Prekinuto je zbog kiše, vetra, nestanka struje, ali to meni nije važno, ja sam gledao nekim drugim očima.

I video je dosta toga dobrog ali i o tome neće previše.

– Prva utakmica je samo da vidimo kako trče, kako se ponašaju, koliko im je stalo. To smo videli i sve je u najboljem redu. Stvorili smo zaista nekoliko zicera, neki golovi su nam poništeni zbog ofsajda. Menjali smo i ekipe na poluvremenu. Nije bilo Mugoše, Ninkova, S. Đorđevića, Jeremića i M. Reljića, ali oni će dobiti šansu na narednim mečevima – kaže Petrović.

Povezana vest:  Lacio počeo da traži zamenu za Milinković-Savića

Zvezda je meč počela sa Lekićem kao najisturenijim, a iza njega u liniji su igrali Lazetić, Kadu i Trifunović.

– Ništa to ne znači. Probamo, igramo se, uigravamo pa ćemo videti šta je najbolje.