radamel_falcao_garcia

VRUĆA TEMA BY BOJAN ĐORĐEVIĆ

Pipo dobio naslenika – TIGRA!!!

 

Možete ga voleti ili ne ali „brojke“ sve govore – PIPO INZAGI  je igračina…E, baš ovom rečenicom „mučim“ sve one koji se  (ne)razumeju u fudbal i koji baš nisu fanovi  „ružnjikavog i krivonogog centarfora koji ima mnogo sreće u životu“. Ma, slažem se ima Pipo sreće ali baš da ga pogleda  315. puta Fortuna  kada igra fudbal na „čizmi“ i još  70. puta kada igra u evro kupovima, onda je baš „laki boj“. Pipo, brate pošalji jednom od najvećih  “ Pipista“   na Novom Beogradu malo „sreće“ da bar da dva – tri gola na terminu na „maliće“ sa drugarima…

Povezana vest:  Drogba odbio da produži ugovor sa Čelsijem

Takav „Srećković“  iz Milana izgleda da može da ode u penziju i na nastavi da golove daje belosvetskim lepoticama. Samopouzadnja mi ne nedostaje ali nisam ja rešio da zamenim „9“, pošto imam požutelu krštenicu,  dvadesetak kila više, i još veći manjak fudbalskog  talenta, već će tu ulogu sigurno da uzme Radamel García Zárate… Tihi momak iz Santa Marte, koje je ove godine skoro sam odveo Porto u finale Liga Evrope, dobivši ime po asu Rome iz osamdesetih počeo je da maltretira svet sa imenom FALKAO. Počeo i ko zna gde će da stane, pošto od lakoće kojima popularni „El TIGRE“ trese mreže fudbofili dolaze u ekstrazu. Nije on atraktivan kao Kristijano Ronaldo, Mesi, Runi,… ali ima „njuh za gol ala Pipo“ a čini mi se da voli da trči, ima bolji dribling, brži je, fizički superiorniji, …a što je još važnije ima ono nešto što razlikuje Inzagija od svih ostalih igrača.

Povezana vest:  Alegri: Milan može prekinuti Barsinu dominaciju

Mada se verovatno nikada nisu videli izgleda da je Filipo dodirnuo napadača Porto, pa je ovaj srećnik uspeo da postigne ove sezone 15 golova u Ligi Evrope i još 17 u prvenstvu Portugalije. Svaga čast „Tigre“!

Kada sam „guglao“ i „jutubio“  kolumbijskog reprezentativca, koga su neki „fudalski šusteri“ nazvani selektori i treneri „gurali“ u vezni red video sam neverovatnu sličnost sa Pipom… Da nisam savremenik asa Milana i da devet desetina njegovih golova nisam video više od pet puta, sigurno da bi gledajući Tigrove golove umislio da je Inzagi „umuljao“ još neki po stare dane.

Povezana vest:  Ziko: Nikad nisam voleo nadimak beli Pele

Svestan sam da još dugo neću da uživam u Pipovim golovima ali mi je sada mnogo lakše kada ću imati „Tigra“ Falkaa da gledam… Izglada da će novobeogradski „Pipista“, posle skoro dve decenije postati „Falkoista“…