prosinecki_140_derbi

Prosinečki: Suđenje nije moj problem

 

Trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Robert Prosinečki izjavio je danas povodom incidenta u finalu Kupa Srbije, kada su fudbaleri Vojvodine napustili teren pre kraja meča, da ne može da komentariše suđenje u našem fudbalu.

-Naravno da nije dobro ono što se desilo u Kupu. Kada jedna ekipa napusti teren i ne odigra se poslednjih 10 minuta finala, onda je to problem. Ali, ja ne mogu ništa da komentarišem , jer ništa ne mogu ni da rešim. Nisam to radio ni kada nama nije priznat gol Kaluđerovića protiv OFK Beograda, pa necu ni sada – rekao je Prosinečki.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Slogan „Igramo srcem, vodimo osmehom" će krasiti autobus reprezentacije Srbije

On je istakao da je u potpunosti skoncentrisan na sledeću prvenstvenu utakmicu sa Radom.

-Dolazi nam jedna od najboljih ekipa u Srbiji. Igraju dobro, organizovano, sa puno mladih igrača. Očekujem pravu utakmicu, jer sam siguran da oni neće igrati bunker i da ćemo moći da se nadigravamo – rekao je Prosinečki.

Trener Crvene zvezde „očekuje da njegov tim u poslednje četiri utakmice zabeleži sve četiri pobede“.

Povezana vest:  Aršavin presrećan povratkom u Zenit

-Ukoliko već ne možemo da budemo prvi, onda je veoma važno da osiguramo drugo mesto. što se mene tiče, zadovoljan sam, pre svega igrom. Stvaramo mnogo šansi, ali mnogo i promašujemo. Međutim, uveren sam da će i golovi doći.

Za duel protiv Rada, Prosinečki ima na raspolaganju sve igrače, osim povređenog Brazilca Evandra.

-Igraće otprilike isti tim, kao i na većini prethodnih mečeva. Tek od sledeće utakmice protiv Borca, šansu ću pružiti i nekim drugim momcima, kako bi još jednom video na koga mogu da se oslonim i sledeće sezone. Uveren sam da će to biti velika motivacija za njih da pokažu kako zaslužuju dres Crvene zvezde – zaključio je Prosinečki, uz konstataciju da nestrpljivo očekuje dogovor sa moskovskim CSKA kada je u pitanju status Uroša ćosića.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Interovi navijači kampuju u redu za karte finala

Utakmica Crvena Zvezda – Rad igra se u nedelju od 19 časova, a ulaz je besplatan.