neymar-santos

Agent: Da mi je Nejmar sin, voleo bih ga videti u Realu

-Nejmar nije najbolji na svetu jer ne igra u Evropi. Ali, ponuda za njega nam ne manjka – izjavio je Vagner Ribeiro, agent brazilskog 19-godišnjeg fudbalskog dragulja Nejmara.

Mediji pišu kako Čelsi nije odustao od pokušaja dovođenja Nejmara, koji sa Santosom ima ugovor do 2015. godine. Klub iz zapadnog Londona pokušao je mladog brazilskog napadača prebaciti na Stamford Bridge i prošlog leta, ali u tome nije uspeo.

Povezana vest:  Benites nije zabrinut igrom Njukasla, posle poraza od Notingem Foresta

U Čelsiju ne odustaju od Nejmara, ali da se pita njegov agent, talentovani Brazilac bi karijeru nastavio u Real Madridu.

-Da je Nejmar moj sin, najviše bih voleo da se pridruži Real Madridu. To je najbolji klub na svetu kojem nema ravnog. Najviše što jedan fudbaler može poželeti. Poznajem Realovog predsednika Florentina Pereza, ozbiljan je i strastven čovek – kaže Nejmarov agent Vagner Ribeiro za španski As.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Mekdonald otpisan sa spiska Australije

Sam Nejmar je u subotu španskim medijima izjavio kako namerava poštovati svoj ugovor sa Santosom u kojem, smatra, također može osigurati Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg fudbalera sveta.