partizan_pripreme_teleoptik

Partizan počinje pripreme

 

Fudbaleri Partizan već u ponedeljaka od 10 sati kreću pripreme za novu sezonu, mada su još uvek sveža sećanja na proslavu šampionske titule u Lučanima. Posle dvonedevnih priprema Aleksandar Stanojević će održati pozdravni govor, a onda izvesti pulene na prvi trening pred novu sezonu.

– Najbolje bi bilo da svi naši predstavnici u Evropi naprave uspeh, beleže dobre rezultate, da napredujemo na UEFA rang-listi, pa bismo onda kasnije počinjali sa pripremama i takmičenjem na međunarodnoj sceni – rekao je Aleksandar Stanojević.

Povezana vest:  Arsenal i dalje odlično posluje

Za razliku od predhodne sezone kada je Mladen Krstajić  govor igračima držao u svlačionici kao kapiten ekipe, sada će im se prvi put obratiti u svojstvu sportskog direktora. “Direktor Krle” će pozdraviti nova lica među kojima će biti levi bek Vladimir Volkov, vezista Dejan Babić, napadač Vladimir Jovančić. Stari član „parnog valjka“, Lamin Dijara takođe dolazi u „Zemunelo“ tek u utorak zbog problema u avio saobraćaju.

Povezana vest:  ITALIJANSKA LIGA, Rezultati utakmica 16. kola i tabela italijanske Serije A

Nekolicina igrača “crno-belih” (reprezentativci)  propustiće prvi sedam dana beogradskih priprema a za njih će “dril” početi 21. juna kada ekspedicija kreće u Pohorje. Među “privilegovanim” su Radosav Petrović, Stefan Savić, Aleksandar Lazevski, Mohamed Kamara, Aleksandar Miljković I Džozef Kizito.