Bogdanović: Nisam razmišljao o odlasku iz Zvezde
vladimir_bogdanovicFudbaler sredine terena Crvene zvezde Vladimir Bogdanović rekao je danas da ni u jednom trenutku zimskog prelaznog roka nije želeo da napusti klub, iako je postojalo interesovanje ruskog Saturna.
-Znam da je postojalo interesovanje Saturna i da su dva kluba pregovarala, ali ja nijednog trenutka nisam imao osećaj da želim da idem. Posebno u ovom trenutku kad je Zvezda na putu ka trofejima. Titula i kup su moj jedini san, a ne inostranstvo. Za to ima vremena. Ako vredim naći ću klub, ne brinem se – rekao je Bogdanović za sajt kluba.
Crvena zvezda je jesenji deo Super lige završila na prvom mestu sa tri boda više u odnosu na aktuelnog šampiona Partizan. U prvom kolu drugo dela prvenstva „crveno-beli“ će dočekati Jagodinu.
-Mnogo je važno kako ćemo startovati protiv Jagodine na Marakani. To mora da bude maksimalno i da odatle krene Zvezdino proleće. Nema kiksa na ‘malim’ mečevima, a derbi će biti naša prilika za revanš za jesenji kiks protiv večitog rivala – zaključio je Bogdanović.
Fudbaleri beogradske ekipe trenutno se nalaze u Antaliji na pripremama za prolećni deo Super lige, koji počinje 27. februara.
Povezana vest:  JELEN SUPER LIGA, Rezultati, strelci i tabela šestog kola Super lige Srbije