partizan_trening_jun_2011

Partizan i adidas promovišu novi dres

 

U utorak, 14. juna, u 20.00 sati, na platou ispred Jugoslovenskog dramskog pozorišta prisustvujete svečanom otkrivanju novog dresa FK Partizan, koji je za šampionski fudbalski klub dizajnirao adidas. Dres će biti otkriven u prisustvu fudbalera FK Partizan, kao i mnogobrojnih ličnosti iz javnog života.

Ljubitelji fudbala imaće prilike da uživaju u zabavnom talk show-u, u kome će učestvovati najiskusniji fudbaleri Partizana, kao i novi sportski direktor Mladen Krstajić, koji će poznatom sportskom komentatoru Milošu Šaranoviću otkriti planove za predstojeću sezonu. „Partizanovci“ će sa prisutnim gostima podeliti male tajne velikih fudbalskih uspeha.

Povezana vest:  Mihajlović: Kontrolisali smo utakmicu, nedostajalo sreće

U zabavnoj i navijačkoj atmosferi, Jelena Koronsovac, brend menadžer adidasa, spektakularno će otkriti novi dres Partizana za sezonu 2011-2012. čijim će se lansiranjem nastaviti uspešna saradnja ovog trofejnog kluba i poznatog svetskog brenda.

Nakon svečanog otkrivanja dresa, zvanice će biti u prilici da uživaju u koktelu i neformalnom druženju sa  fudbalerima, dok će za dobru sportsku atmosferu biti zadužen DJ, koji će puštati muziku sa nove adidas kompilacije kao i najnovije svetske hitove.

Povezana vest:  Stiven Žerard sve bliže povratku u početnu postavu Liverpula