Teri igra sutra, oporavio se od kontuzije
engleska_logoKapiten Čelsija Džon Teri igraće sutra protiv Evertona u fudbalskom prvenstvu Engleske, pošto se oporavio od blaže povrede koju je dobio u pobedi nad Arsenalom.
Čelsi je saopštio da se Teri oporavio od kontuzije koju je dobio u pobedi od 2:0 sa Arsenalom u nedelju.
-Imao je mali problem sa utrnulom nogom, ali se vrlo dobro oporavio, tako da će igrati sutra – rekao je trener Karlo Anćeloti.
Teri je u petak smenjen sa mesta kapitena reprezentacije Engleske, ali je u nedelju dobio ovacije domaće publike posle meča sa Arsenalom.
-Bio sam dirnut tog dana, ali i tokom poslednje dve nedelje zbog toga što su navijači uz mene. Iskreno, to je neverovatno, nisam to očekivao. Odlazim pun radosti i hoću da se zahvalim svakom pojedinačnom igraču zbog ophođenja prema meni – rekao je tada Teri.
Odbrambeni igrač bio je u centru pažnje poslednje dve nedelje zbog navode da je imao ljubavnu vezu sa bivšom devojkom svog nekadašnjeg klupskog druga i saigrača iz reprezentacije Vejna Bridža.
Čelsi je trenutno prvi na tabeli Premijer lige, sa dva boda više od Mančester junajteda. Sutra gostuje kod Evertona u Liverpulu.
Povezana vest:  POSLE 138. DERBIJA, Stanojević zadovoljan, Dostanić žali zbog primljenog gola