Zvezda juniori 111

Otvoren Zvezdin kamp na Zlatiboru

U nedelju 12. juna počeo je kamp omlladinske škole fudbala Crvene zvezde na Zlatiboru, prvi u istoriji našeg kluba. Tim povodom na konferenciji za medije, bili su Vladan Lukić predsednik FK Crvena zvezda, Ratko Dostanić direktor omladinske škole fudbala Crvene zvezde, Vojislav Janić, generalni direktor hotela „Palisad“ i Miloje Rajović predsednik Skupštine opštine Čajetina.

Povezana vest:  Uhapšen Nemac zbog preprodaje karata

– Ovo je prvi kamp u istoriji našeg kluba, i ja sam ponosan što sam predsednik kluba u trenutku kada se prave prvi kampovi za decu. Prezadovoljan sam uslovima u hotelu „Palisad“ i na samom Zlatiboru, i to je razlog što će i prvi tim doći ovde na pripreme. Drago mi je što će sem ovog kampa na Zatiboru koji je već prebukiran, Klub razviti kampove i u Crnoj gori i Republici Srpskoj. Ovi kampovi će nam pomoći da privučemo talentovanu decu i nadam se da će ta deca nastaviti rezultate koje mi postižemo sa omladinskom školom – rekao je Vladan Lukić, posebno se zahvalivši i koorganizatorima predstojećih kampova Crvene zvezde, Zoran Preradoviću (Kamp Jahorina), Spasoju Radoviću (Kamp Trebinje) i Bojanu Božoviću (Kamp Plav Crna Gora).

Povezana vest:  Kapelo: Engleska više nije fudbalska sila

Vladan Lukić je gotovo dva sata proveo na fudbalskom terenu hotela „Palisad“,  posmatrajući decu i treninge. Nema sumnje da će i ovakvi kampovi stvarati novu budućnost fudbalske Srbije, posebno Crvene zvezde kao temelja fudbala u Srbiji. Uvereni smo da će i drugi faktori srpskog fudbala poći primerom našeg kluba i dati šansu budućnosti.

PHOTO: FK CRVENA ZVEZDA

Povezana vest:  JELEN SUPERLIGA, Stanojević: Nismo još šampioni