Mesi: Nikada ne bih prešao u Real

Samo nekoliko dana pre početka Copa Americe argentinski čarobnjak Lionel Mesi rekao je da bi Barselonu napustio samo u slučaju povratka u Argentinu gde bi voleo da završi karijeru.

Zvezda Barselone i reprezentacije Argentine, Lionel Mesi, trenutno se nalazi u Buenos Airesu gde se priprema za Copa Americu, koju njegova ekipa otvara u petak protiv Bolivije.

Povezana vest:  Luis Enrike: Poraz ponekad dobro dođe

-Ako odem iz Barselone, razlog će biti povratak u Argentinu gde ću se i povući iz aktivnog bavljenja fudbalom – rekao je Mesi za El Pais.

Argentinska desetka je također odbacila i najmanje šanse da bi jednog dana mogao nastaviti stopmama Luisa Figa i Ronalda koji su dres Barselone zamenili onim od Reala.

-Nema šanse za takvo što. Ne želim otići ni u jedan drugi evropski klub. Srećan sam tu gde jesam i želim ostati sve do povratka u Argentinu – veli Mesi.

Povezana vest:  Grk Sotiris Kirgiakos se iznenda oprostio od reprezentacije

Predsednik Newell’s Old Boysa, Giljermo Ljorente, rekao je da je u kontaktu s 23-godišnjim genijalcem i da ga već pokušava pridobiti da karijeru završi u klubu, ali i ligi, za koji nikad nije nastupio u službenoj utakmici seniora.