RAD_OFK_BEOGRAD_APRIL

LIGA EVROPA

Petrović: Želimo dobar rezultat za miran put u San Marino

 

Trener fudbalera Rada Slavko Petrović rekao je danas da želi da tim već u prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu Evropa zabeleži ubedljivu pobedu protiv ekipe Tre Pene kako bi mirno putovali na revanš u San Marino.

-Mi smo počeli pripreme pre 15 dana i dobro smo radili do sada. Tim je malo umoran, ali to ne sme da bude opravdanje. Rad je favorit u sutrašnjem meču, ali to moramo da dokažemo na terenu – rekao je Petrović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Povezana vest:  Trener Mančester junajteda najavio izmene u timu

Ekipa sa Banjice drugi put u klupskoj istoriji igraće u Evropi, a prethodno put to se desilo u sezoni 1989/1990.

-Želja nam je da već u prvom meču ostvarimo rezultat za miran revanš i da obezbedimo plasman u drugo kolo kvalifikacija. Ipak, ne dozvoljavam ekipi da već sada razmišlja o narednoj rundi, jer nema lakih protivnika – kazao je Petrović.

Povezana vest:  FRANCUSKA PRVENSTVO, U subotu počinje fudbalsko prvenstvo Francuske

On je dodao da još uvek ne može da računa na povređeni tandem Branislav Jovanović-Predrag Luka.

-Hoću sutra da vidim ekipu kako izgara od prvog do poslednje minuta utakmice – zaključio je Petrović.

Trener ekipe Tre Pene Stefano Ćeći istakao je da je beogradski tim apsolutni favorit.

-Nadam se da ćemo pružiti dobru partiju. Evidentno je da postoji velika razlika. Rad je kvalitetnija ekipa, a i fižicki mnogo spremnija i jača. Dobro smo analizirali Beograđane, znamo da se radi o mladom timu koji neguje napadački stil – izjavio je Ćeći.

Povezana vest:  Bulatović: Odluka o propustima na derbiju u četvrtak

Prva utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa Rad-Tre Pene igra se sutra od 17.30 na stadionu Obilića u Beogradu. Revanš je za sedam dana u San Marinu.