rad_cukaricki_16_kolo_2

KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE

Petrović: Neće biti lako protiv Olimpijakos Volosa

 

Trener fudbalera Rada Slavko Petrović ocenio je danas da njegovoj ekipi „neće biti lako“ protiv „iskusne i ozbiljne“ ekipe Olimpijakos Volosa u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

-Očekuje nas duel sa iskusnom i ozbiljnom ekipom. Neće nam biti lako i moraćemo da damo sve od sebe za plasman u naredno kolo – kazao je Petrović novinarima na stadionu Rada.

Povezana vest:  Partizanu samo bod protiv OFK Beograda

Prvi meč između Rada i grčkog kluba igra se u četvrtak u 17.00 na stadionu Obilića, a revanš je 21. jula u Volosu.

-Završili smo domaći zadatak i pregledali snimke sa pet utakmica Olimpijakosa. Svesni smo da se radi o ekipi koja je jača nego prošle sezone. Doveli su novog trenera i imaju puno stranaca u timu. Našli smo im, međutim, i mane koje ću analizirati sa igračima – istakao je trener „građevinara“.

Rad je u 1. kolu dva puta pobedio Tre Pene iz San Marina, sa 6:0 i 3:1, a Petrović kaže da je to bio „samo uvod“.

Povezana vest:  Zvaničnici CAF: Afrika će podržati Blatera

-Mečevi sa Tre Peneom bili su samo uvod. Sigurno je da sada nećemo moći tako dobro da otvorimo utakmicu. Moraćemo da budemo strpljiviji i bolji – poručio je Petrović misleći na prvi meč sa ekipom iz San Marina kada su „građevinari“ već posle 25 minuta imali prednost od 3:0.

Trener beogradskog kluba rekao je da će meč u četvrtak početi „isti sastav“ koji je 7. jula igrao u revanšu sa Tre Peneom, ali da će za duel u Grčkoj Rad „biti oslabljen“ neigranjem Aleksandra Pantića i Andreja Mrkele, zbog obaveza u omladinskoj reprezentaciji Srbije.

Povezana vest:  Pejčinović potpisao za Lokomotivu

Ulaznice za utakmicu Rad – Olimpijakos Volos mogu se kupiti na stadionu Oblića, u ulici Gospodara Vučića 189, od 12.00 do 18.00, po ceni od 500 dinara.