slavko_petrovic_trener_rada

LIGA EVROPA

Petrović: Nismo imali sreće, ali napašćemo u revanšu

 

Trener fudbalera Rada Slavko Petrović ocenio je danas da njegova ekipa nije imala sreće u meču protiv Olimpijakosa iz Volosa koju je grčki tim dobio sa 1:0 i najavio mnogo ofanzivniju igru u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

-Tako je to u fudbalu, kazna za promašaje dođe iznenada. Na našu žalost, danas smo kažnjeni u 87. minutu. Realno je bilo da se meč završi bez golova, što je bila naša želja, pa bi u revanšu mi igrali na kontranapade – rekao je Petrović na konferenciji za novinare posle utakmice u Beogradu.

Povezana vest:  Stanković igrač, a Rajevac trener godine

„Građevinari“ su u prvom poluvremenu propustili nekoliko solidnih prilika za gol, a pobedu gostima u 87. minutu doneo je Huan Martin.

-Da smo malo bolje ‘otvorili’ meč, mogli smo da napravimo iznenađenje. Dominirali smo u prvom poluvremenu, ali je meč bio čvrst i težak. Plašili smo se prekida, a baš na taj način smo kažnjeni – kazao je on.

Povezana vest:  Tijago zadovoljan pobedom protiv Reala

Revanš utakmica igra se za sedam dana u Volosu.

-Sada nemamo šta da izgubimo i mogu da najavim totalnu ofanzivu u revanšu u Grčkoj – zaključio je Petrović.

Trener grčke ekipe Havi Garsija ocenio je da je Olimpijakos napravio veliki korak ka sledećem kolu kvalifikacija, ali da još ništa nije gotovo.

-Napravili smo veliki korak pred revanš. Ovo nije ubedljiva prednost, ali verujem u svoj tim i prolaz dalje. Dali smo maksimum, ali ovo još nije 100 odsto naših mogućnosti. Tek u finišu smo podigli ritam, a pobedu posvećujemo predsedniku kluba i očekujem da bude sa nama – rekao je Martin.

Povezana vest:  Nikolić: Izdržaćemo pritisak do kraja

Predsednik tima iz Volosa Ahileas Beos uhapšen je krajem juna zbog sumnje da je učestvovao u nameštanju utakmica.